ProWeinVinmesse

Prowein 2020 udskydes !

I en pressemeddelelse fra Messe Dûsseldorf GmbH, har de truffet en beslutning om at udskyde dette års Prowein.

Messe Düsseldorf skriver Vi følger anbefalingen fra ​​krise ledelsesteamet hos den tyske regering til at tage hensyn til anbefalingerne fra Robert Koch-instituttet, de foretager risikovurdering af store begivenheder. På grundlag af denne henstilling og den seneste betydelig stigning i antallet af smittede personer, også i Europa, har Messe Düsseldorf revurderet situationen. Hertil er usikkerheden med mange udstillere og besøgende på ProWein og rejser over store afstande, især for internationale kunder.

Thomas Geisel, overborgmester i byen Düsseldorf og formand for bestyrelsen i Messe Düsseldorf GmbH siger Udsættelsen på nuværende tidspunkt er nødvendigt for Messe Düsseldorf og dens kunder set i lyset af de stadig mere dynamiske forandringer.