Vin NyhederVinmesseVinsmagninger

Professionel Alsace smagning

Alsace er et af de områder, jeg ofte hører at venner og bekendte drager til for at få deres første vinrejse oplevelse på egen hånd. Det ligger jo også besnærende tæt på Danmark, under 1.000 km til det nordlige Alsace.

Vins Alsace havde planer om at afholde deres 5. professionelle smagning i juni 2020, med deltagelse fra hele verden og med 150 tilmeldte vinhuse. Som så mange andre arrangementer måtte dette aflyses på grund af Covid-19.

Vins Alsace har tænkt på, hvordan de i år kan gennemføre denne professionelle smagning, trods at vi ikke kan komme til Strasbourg eller hvor de ellers vil holde det. De er kommet frem til at det må blive en virtuel smagning.

Vins Alsace har derfor inviteret såvel købere som sælgere til virtuelle smagninger, 100 vinhuse har tilmeldt sig og 20 af disse søger danske importører.

Disse virtuelle vinsmagninger finder sted fra 7-9 juni og Vinkultur har været så heldige at kunne smage mindst 8 vinhuse.

Vinkultur vil derfor bruge spalteplads til Alsace, vine, druerne og vinhusene i den kommende tid.