Vinmesse

3. udgave af Salon vins d’Azur 23. marts 2020

Til begivenheden vil 50 udstillere byde dig på vin, øl og aperitiffer fra Italien, Frankrig, Grækenland og Spanien. Salon Vins d’Azur udstiller naturlige, biodynamiske og organiske vine. Til afslutning på dagen kan der indtages en middag i restauranten “La Passagère”.

Sommeliers fra ASNCAP i Nice, ASAMP fra Marseille, AMS fra Monaco og MC sommelier fra regionen vil være til stede.

Vinmessen er etableret i 2017 for at promovere Vins d’Azur vine eller andre alkoholholdige drikkevarer fra økologisk og biodynamisk landbrug . Produkterne er produceret med respekt for miljøet og traditionerne.

Praktisk information:

Dato : Mandag, 23 marts, 2020
Tid : 10:30 til 18:30
Sted : Hotel Belles Rives – 33 Boulevard Edouard Baudoin, 06160 Juan-les-Pins, Frankrig
Booking : Book billet på hjemmesiden.