Vinsmagninger

Vinsmagning på Børsen den 24 maj

Sweetdeal skriver om arrangementet, se mere her:

Det glæder os at kunne tilbyde jer et eksklusivt event d. 24. maj 2019 på Børsen, hvor I kan møde producenter bag blandt andet Barolo og andre vine fra Piemonte. I år er der planlagt flere spændende tiltag, som offentliggøres løbende. Det vil være ud over den normale tur, hvor du kan gå rundt blandt alle producenterne.

Vælg mellem tiderne:

  • Eftermiddag: 16:00-18:00 // 299,-
  • Aften: 18:30-20:30 // 349,-

Kom og smag de eksklusive vine og find dine egne favoritter!

Vi byder velkommen til en vinsmagning, hvor du kan møde over 30 producenter fra Piemonte (Italien). Piemonte er et frugtbart område som gror kvalitets produkter under de allerbedste forhold – særligt vine har helt ekseptionelle forhold til at blive dyrket her. Det er især Barolo og Barbaresco, der er kendte, men Piemonte leverer også mange andre kvalitetsvine. Det er derfor et af de vigtigste vinområder i verden.

Arrangementet den 24. maj byder skønne vine og lækre delikatesser på Børsen. Ved indgangen får du udleveret dit smageglas, og herefter kan du i to timer udforske vinene fra Barolo og deres “venner” i form af vine fra de andre områder i Piemonte.

Med i prisen vil der være lidt mad og nogle italienske specialiteter.
Som en ekstra bonus vil der være et lotteri til begge sessioner, hvor der findes én vinder pr. session. Vinderne kan se frem til et ophold i den italienske region Piedmont (ekskl. flybillet).