Vinsmagninger

Københavns Vinfestival ved Frederiksberg Have, 30. marts

 

Sweetdeal skriver, bestil billetter her:

Tag med til Københavns Vinfestival ved Frederiksberg Have og smag sommerens vine

Glæd dig til d. 30. marts, hvor Københavns Vinfestival igen slår dørene op for en dag i vinens tegn. Her vil I blive introduceret til sommeres vine af dedikerede vinimportører, der selv henter deres vine hos vinbonden.

På vinmessen er der masser af smagsprøver på rød, hvid, rosé og bobler, og du har alle chancer for at følge med i de nye vinhuse, nye vine og nye årgange fra mange af verdens vinlande.

Du får et katalog og et glas i hånden i det øjeblik, du træder ind i Brøndsalen. Det er en af Københavns smukkeste bygninger lige i hjertet af Frederiksberg Have tæt op ad bus og Metro.

Foruden de mange vine tryller smørrebrødsjomfruen Heidi med “Heidi’s forårshapsere”, der kan tilkøbes under arrangementet til en fin pris.

Der afholdes en konkurrence om sommerens bedste vin i kategorierne rødvin, hvidvin og rosé. Stemmeseddel udleveres ved indgangen og kåringen finder sted kl. 19. Vindere, der har stemt tidligere og ikke selv er tilstede, får efterfølgende tilsendt vinderflaskerne, hvoraf der er 2 fl. i hver kategori.

Tidspunkt: 

  • Lørdag d. 30. marts 2019 – 1. session kl.14-16:30
  • Lørdag d. 30. marts 2019 – 2. session kl. 17-19:30

Sted:   

  • Brøndsalen, Frederiksberg Runddel 1
  • 2000 Frederiksberg (indkørsel ad Pile Allé 14a ved Restaurant Josty)

Normalpris: 300 kr. // Sweetdealpris: 250 kr. pr. person/session